zondag 8 november 2009

Faber Haarden

Een Faber haard wordt in de wereld van gashaarden en open haarden gezien als een kwaliteitshaard. Faber leidt de markt op gebied van design en efficiency. Vrijwel iedereen die weleens rond heeft gekeken voor open haarden is dit merk dus tegengekomen.

Als je een Faber haard wilt aanschaffen kun je dit natuurlijk doen bij een winkel die Faber dealer is. Maar wat je ook zou kunnen doen is eens naar een woonbeurs gaan bij jou in de buurt. In vrijwel elk groot beursgebouw in Nederland worden regelmatig woonbeurzen gehouden waar je allerlei leuke interieur ideetjes kunt opdoen. Het kan bijna niet missen of er is ook een vertegenwoordiging van Faber op deze woonbeurzen.

Het fijne van een beurs is dat je er voor jezelf een dagje uit van kan maken, maar dat je ook fatsoenlijk advies over open haarden en gashaarden kunt krijgen op de beursstands. Je combineert zo als het ware het voordeel van een dagje uit en een bezoek aan een geautoriseerd dealer, wat het net iets leuker maakt allemaal.

Als je ervoor kiest om op de beurs te kopen zijn er een paar dingen die je moet weten. Op de eerste plaats is het een goed idee om vooraf even prijsvergelijk te doen. Op een beurs zijn er vaak goede deals te sluiten, maar soms koop je ook voor de standaard prijs. Dus kijk even rond naar wat er te koop is en wat een Faber haard op andere plekken kost.

Daarnaast is het een goed idee om op de laatste dag te gaan. Maak niet de vergissing om te vroeg te kopen, want een beurshouder heeft vaak geen zin meer om de open haarden en gashaarden mee naar huis te slepen. Als jij je opstelt als een serieuze koper heb je kans dat je een hele leuke slag kan slaan tot wederzijds voordeel. Jij krijgt een goede deal, zij hoeven het niet mee naar huis te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten